Page Loader

Izjava o zaštiti privatnosti

Ova izjava obvezuje nas na zaštitu privatnosti korisnika i osobnih podataka prikupljenih putem ove web stranice.

Ova izjava opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Izjava također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete ovoj web stranici.


Prikupljanje podataka

Podaci dobiveni putem našeg kontaktnog obrasca (ime i prezime, adresa e-pošte, telefon, poruka, suglasnost), ili našeg obrasca za slanje upita (ime i prezime, adresa e-pošte, poruka, suglasnost) čuvaju se u našem sandučiću dolazne pošte na neodređeno vrijeme u svrhu kasnije analize. Ukoliko želite da izbrišemo vaš email iz našeg sandučića dolazne pošte, pošaljite nam email na info@duos-croatia.com.


Analitika

Koristimo Plausible Analytics u svrhu prikupljanja i analiziranja posjećenosti. To je softver otvorenog koda za web analitiku, napravljen u EU, ne koristi kolačiće, ne prati korisnike i ne prikuplja osobne podatke. Statistika je javno dostupna.


Kolačići

Ova web stranica postavlja kolačić s nazivom duos_session u Internet preglednik koji je neophodan za pravilan rad ove Internet stranice. Taj kolačić sadrži samo referencu na enkriptiranu sesiju pohranjenu na web poslužitelju koja se koristi u svrhu zaštite od CSRF napada.


Kontakt

Duos d.o.o.
Jose Markova 1
Murter, HR 22243
T: 022-435-450