Page Loader

Samostojeća luksuzna pametna kuća 150m od mora - Srima

680.000,00 €

Opis

U slikovitom mjestu Srima, na svega 3 km lagane šetnje od centra Vodica, iznimno popularnog turističkog odredišta na sunčanom Jadranu, smjestila se vila atraktivna Sandy Bay Villa. Ova suvremena vila, idealan je odabir za sve koji žele kuću u luksuznom okruženju s brojnim mogućnostima za aktivnost i zabavu nadohvat ruke.
U svojih 170m2 stambenog prostora,vila raspolaže s ukupno 4 prozračne spavaće sobe od kojih je svaka opremljena s udobnim bračnim krevetom i en-suite kupaonicom s tuš kabinom. Pritom se 3 spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama nalaze na katu vile dok je preostala spavaća soba smještena u prizemlju, pružajući gostima maksimalan komfort. Spavaća soba u prizemlju također ima izlaz na vrt i lijepu vanjsku terasu dok jedna od spavaćih soba na katu ima veliki TV i balkon, savršen za uživanje u prvoj šalici kave na svježem jutarnjem zraku. U Sandy Bay Villa se stoga udobno može smjestiti 8 gostiju.
Prostrano prizemlje ove potpuno klimatizirane vile sačinjava moderna, potpuno opremljena kuhinja s vrhunskim aparatima, blagovaona s 8 sjedećih mjesta, suncem okupan dnevni boravak te prostorija za skladištenje. Interijer vile odlikuju jednostavne linije, inovativan dizajn i svevremena elegancija. U uređenju Svjetlosni efekti u kupaonicama, na zidovima, ogledalima, stubištu i kuhinji zanimljiv su detalj koji pridonosi individualnosti unutarnjeg prostora. Brojni veliki prozori osiguravaju zavidnu količinu dnevnog svjetla u svim prostorijama vile, tvoreći nadasve ugodnu atmosferu za boravak.

U kompletno zatvorenom, 252 m2 velikom dvorištu, smješten je lijepi bazen (3x7m) opremljen led osvjetljenjem te okružen s 4 udobne ležaljke. Nakon romantične šetnje uređenim šetnicama koje se pružaju uz more ili zabavnog noćnog izlaska, gosti mogu potražiti osvježenje i relaksaciju u svjetlima razigranom bazenu, uživajući na očaravajuće noćno nebo prošarano zvjezdama.
U uređenom vanjskom prostoru se također nalazi i plinski roštilj.

Parking je osiguran za tri automobila

U neposrednoj blizini vile, na udaljenosti od svega 500m, smješteno je i veliko uređeno igralište za djecu. Igralište se prostire na 500m2 te je opremljeno s ljuljačkama sa košarom, dvosjednim ljuljačkama, njihalicama, klatilicama kao i nekoliko kućica spojenih mostovima. Zabava za najmlađe goste je zagarantirana!

U tijeku je implementacija pametne kuće koja uključuje:

1. biti ce omogucen instalacijom vanjske LTE (Long-Term Evolution) pristupne tocke s LTE kategorijom 6 (300Mbit/s Downlink, 50Mbit/s Uplink). Najveće brzine ostvarive su samo u odgovarajućim uvjetima: odgovarajuća razina signala, trenutna opterećenost mreže. Izbor tehnologije pristupa internetu (4G+/4G, HSPA, EDGE, GPRS) biti će automatski i ovisit će o pokrivenosti lokacije s operaterom (A1, HT, Telemach). Pristup internetu unutar objekta i kod vanjskih sadražaja (bazen i dvorište) biti će osiguran putem bežičnih pristupnih točaka postavljenih unutar objekta i kod samoga bazena. Sve pristupne tocke emitirati ce isti SSID (Service Set Identifier) u rasponu od 2,4GHz i 5GHz, te ce u okosnici mreže moci pojedinacno nuditi 300 Mbit/s s pokrivenosti do 30 klijenata po pristupnoj točci. Ukupno ce biti instalirano 6 pristupnih mjesta s ukupnm kapacitetom prihvata do 180 klijenata/uređaja. Unutar samog sustava pristupa internetu unutar objekta biti ce osigurani mehanizmi ravnopravnog pristupa internetu i osiguravanja dostatne i jednake brzine pristupa za sve sudionike.

2. Video nadzor objekata biti ce osiguran 24/7 putem 4 kamere instalirane na objektu koje pokrivaju sve strane pristupa objektu. Sve 4 kamere imaju 5Mpx/20fps obektive i nočno infra-crveno snimanje do 30m, s kutem snimanja od 120° te ugrađenom zaštitom od zabljeskivanja, što nam osigurava dostatnu pokrivenost i sigurnost na objektu. Pohrana snimljenog sadržaja biti ce osigrana na centralnome snimaču smjestenom unutar objekta s dostnim kapacitetem za prihvat snimki od 14 dana unazda (snimanje će se vršiti detekcijom pokreta na pojedinoj kameri tako da vremenski period ce u većini slučajeva biti i duži).
3. Pristup objektu biti će osiguran putem pametne brave ugrađene unutar ulaznih vrata objekta s vlastitim neovisnim napajanjem. Kontrola pristupa objektu vršit će se putem ugrađenog šifrarnika s vremenskim pristupom objektu, i/ili putem mobilne aplikacije. Unutar objekta će biti postavljeno više kontaktnih senzora na vratima i prozorima, nekoliko senzora pokreta koji će služiti za upravljanje sustavim grijanja i hlađenja prostora putem detekcije prisutnosti osobe unutar prostora. Nadalje veći potrošači električne energije kao što su bojler tople vode, pečnica/štednjak biti će spojeni na pametne prekidaće te će s putem njih moći pratiti i kontrolirati potrošnja električne energije unutar objekta i preventirati prekid isporuke električne energije unutar ograničenog prostora isporuke električne energije na objekat. Također sustav će biti dimenzioniran i spreman za naknadna i dodatna proširenja sukladno potrebama vlasnika objekta, kao što je npr. dodavanje i upravljanje pametnom rasvjetom, dodavanje pametnog robotiziranog usisvača.

Dodatne informacije

 • Godina izgradnje:
  2020
 • Parking:
  U posjedu, U vlasništvu
 • Broj parking mjesta:
  3
 • Energetski razred:
  A
 • Udaljenost od mora:
  150 m
 • Udaljenost od centra:
  350 m
 • Stanje zgrade:
  Korišten, Novogradnja, Ravan krov
 • Stanje nekretnine:
  Useljivo, Prodaje se namješteno, Kuhinja u cijeni, Novi namještaj, Nova kuhinja, Nove instalacije struje, Nove instalacije vode, Vlastiti vodomjer
 • Instalacije
  Voda, Septička, Struja, Telefon
 • Grijanje
  Struja, Klima
 • Dozvole
  Građevinska dozvola, Vlasnički list

Podijelite ovu nekretninu